Eén van de betere wedstrijden onder mijn leiding noemde trainer Maatman de wedstrijd van afgelopen zaterdag.

Van meet af aan werd GFC bij de strot gegrepen en met uitstekend voetbal werden de kansen aaneengeregen. Binnen 10 minuten stond het al 2-0 door een mooie kopbal van Niek Riksten en een geweldige pegel van Victor Evenblij.

GFC staat bekend als een taaie tegenstander dus gas terug nemen was geen optie en RDC denderde door. Wederom een kopbal, ditmaal van David Klopman na goed voorbereiden van Martijn Visarius zorgde na een sterke eerste helft voor een 3-0 ruststand.

Tevreden gezichten aan FC RDC kant en niet alleen door de voorsprong en het goede spel, maar vooral het fanatisme waarmee gespeeld werd sloeg over op het aanwezige publiek.

Na rust een nog steeds sterker FC RDC en al vrij snel mocht David zijn tweede treffer bijschrijven na een puike voorzet van Kai van de Beld.
Na de 4-0 bleef de volledige controle bij FC RDC en was het Mitchel Pinkster die de uiteindelijke score van 5-0 op het bord zette.

Alom tevredenheid dus! 3 punten erbij, een leuk stuk in de Stentor, maar bovenal de passie die het team vandaag uitstraalde smaakt naar meer.