Turkse Kracht Deventer overrompelde vandaag Davo in de bekerwedstrijd wat resulteerde in een stortvloed aan doelpunten.

TKD doorzag vanaf de eerste minuten de speelstijl van de tegenstander en sloot de eerste helft af met een comfortabele 4-0 voorsprong. Keeper Yakup Ece, die vertrouwen uitstraalde, viel op door enkele gevaarlijke schoten van de tegenstander vakkundig te keren.

Turkse Kracht Deventer begon de tweede helft meer ontspannen en bood het publiek zowel mooi voetbal als prachtige doelpunten. Vooral de doelpunten van Can Bayraktar betoverden zowel de Turkse als de Nederlandse voetbalfans. De meesterlijke passes van Hüseyin Güveli gaven een voorproefje van wat hij dit seizoen aan het spel van Türkgücü zal bijdragen.

TKD bleef onverminderd doorgaan in de tweede helft en scoorde nog eens 5 doelpunten, wat resulteerde in een historische 9-0 overwinning. De vastberadenheid van de spelers op het veld, de samenwerking van de technische staf en het enthousiasme op de bank waren een voorbode van mooie tijden in de toekomst.

Het enige minpuntje van de wedstrijd was het gebrek aan publiek. Hopelijk zullen de fans bij de komende wedstrijden aanwezig zijn!