Turkse Kracht speelde voor eigen publiek met 1-1 gelijk tegen Holten en moest dus genoegen nemen met 1 punt. Ondanks de regenbuien en het koude weer was er veel belangstelling van beide supportersgroepen.

In de eerste helft was Holten de aanvallende partij, met veel gevaarlijke aanvallen, maar het lukte hen niet om te scoren. Het keerpunt kwam in de 40e minuut toen Hüseyin Güveli Turkse Kracht op een 1-0 voorsprong zette. De thuisploeg ging met deze voorsprong de rust in.

De tweede helft verliep spannend, met kansen aan beide kanten. Zowel Turkse Kracht als Holten voerden stevige aanvallen uit, maar de scheidsrechterlijke beslissingen drukten hun stempel op de wedstrijd. In de 73e minuut maakte Luc Akkermans namens Holten de gelijkmaker.

In de slotfase werd het nog spannender. Turkse Kracht kreeg een strafschop na een overtreding op Metin Karademir in het strafschopgebied. Can Bayraktar ging achter de bal staan, maar miste helaas deze grote kans. Dit zorgde ervoor dat Turkse Kracht de overwinning liet liggen.

De laatste minuten zorgden voor veel opwinding bij de toeschouwers door het spel van beide teams, maar er werd niet meer gescoord, en de wedstrijd eindigde in 1-1.

Ondanks het gemiste kans op winst werd Turkse Kracht beloond met applaus voor hun inzet en strijdlust.