Turkse Kracht Deventer begon het nieuwe seizoen in de competitie met een 1-1 gelijkspel tegen Heeten, nadat ze in de beker indruk hadden gemaakt met mooi voetbal.

In de eerste minuten van de wedstrijd gaf Hüseyin Güveli een prachtige pass, die door Can Bayraktar eenvoudig werd ingetikt. Hiermee scoorde hij zowel het eerste doelpunt van het team als zijn persoonlijke eerste doelpunt van het seizoen. De eerste helft eindigde met een 1-0 voorsprong voor Turkse Kracht.

Ook in de tweede helft bleven beide teams kansen creëren, maar geen van hen slaagde erin om het net te vinden. Uiteindelijk kwam Heeten toch op gelijke hoogte dankzij een doelpunt van Brjarn Marsman. Ondanks de inspanningen van beide ploegen om de overwinning binnen te halen, bleef het bij een 1-1 gelijkspel en moesten ze genoegen nemen met een punt.

Voor Turkse Kracht was dit een veelbelovende start, maar de wedstrijd liet zien dat ze nog moeten werken aan het vasthouden van een voorsprong. Met het doelpunt van Can Bayraktar en de uitstekende pass van Hüseyin Güveli gaf het team hoop, maar om in de komende weken op dit niveau te blijven, moeten ze zich verder ontwikkelen.