De thuisploeg stond in de rust nog met 0-1 achter maar na 90 minuten voetballen stond er maar liefst 4-1 op het scorebord. Met heel hard werken heeft de jonge ploeg van trainer Harold Dengerink  de wedstrijd volledig doen kantelen.

Wat begonnen de gasten sterk. Al in de eerste minuut bracht de paal uitkomst voor keeper Nick Jansen. Steeds meer was SEH aan de bal. Speelde deze in hoog tempo rond en de verdediging van de thuisploeg moest alle zeilen bijzetten om een doelpunt te voorkomen. Nathan van Dommelen schoot rand 16 meter maar net over en niet veel later schoot dezelfde speler hard op de lat.

Pas in de 24ste minuut de eerste vloeiende aanval van SV Twello. Maarten Lutje Beerenbroek  speelde heel subtiel de bal door de benen van zijn directe tegenspeler. Ryan van der Burg schoot strak op het doel. Keeper Nol Braam liet de bal los en Pim Elders scoorde 1-0 . Scheidsrechter Marco Kerkdijk wees naar de middenstip maar op advies van de grensrechter van SEH keurde hij toen het doelpunt onterecht af. Vrije trap voor de gasten en uit die aanval scoorde Sven van Egteren 0-1.

Nu ging de thuisploeg aanvallender spelen en werd steeds beter. Was het eerste half uur voor SEH dan was het laatste kwartier van de eerste helft voor SV Twello. Met moeite wist keeper Nol Braam een schot van Maarten Lutje Beerenbroek tot corner te verwerken.

Ruststand 0-1.

Na de rust startte SV Twello weer fel. Al in de 47ste minuut wist Pim Elders, die steeds meer tot zijn recht komt,  de verdiende 1-1 binnen te tikken. Niet veel later een nog grotere kans voor hem maar van dichtbij schoot hij hoog over. Steeds meer druk van de ploeg uit Twello. Jelle Wurkum zette fanatiek druk en veroverde zo veel ballen.  In de 79ste minuut schoot Pim Elders tegen onderkant lat en wist Tim Evers de terugspringende bal over de lijn te werken 2-1. Slechts een paar minuten laten bediende Jelle Wurkum Tim Evers op maat en wist Jan Stol 3-1 te scoren. Genoeg zo? Nee, Jan Stol miste eerst nog voor open doel, maar pal voor het einde kwam toch de 4-1 op het scorebord door Tim Evers.

Nu proberen volgende week de goede lijn vast te houden. Uit tegen Groen Wit in Apeldoorn. Aanvang 15.00 uur.