Vandaag stond de wedstrijd Go-Ahead – Nieuw Heeten op het programma.

Vanaf moment 1 werd er vol gas gegeven en dat resulteerde in behoorlijk wat 100% kansen die helaas niet benut werden waardoor we Nieuw Heeten in de wedstrijd hielden. Ondanks dat bleven we gedisciplineerd in de opdracht spelen, maar bleef de brilstand tot aan de rust staan.

Tweede helft gaf ongeveer hetzelfde spel beeld, Go-Ahead in de aanval en veel kansen. Nieuw Heeten als collectief en proberen uit de counter gevaarlijk te worden. Door hard te werken en het geloof te behouden kwam toch de verdiende 1-0 van de voet van Jermain. Nieuw Heeten was niet bij machte om dit nog om te draaien.

Een goede wedstrijd vanaf Go-Ahead kant met nog de volle score uit 4 wedstrijden: volgend weekend even een pauze en daarna de lastige uitwedstrijd in en tegen Raalte.