FC RDC is het seizoen begonnen met een 1-4 zege op HVV Hengelo en is daarmee door de afgelasting van vorig weekend het seizoen begonnen met 3 verdiende punten.

Een bij vlagen goed voetballend FC RDC werd na een minuut of 10 sterker en sterker en Kai en Joost konden oog in oog met de uitblinkende keeper nog niet scoren maar FC RDC voerde de druk op wat resulteerde in meer kansen en uiteindelijk ook de 0-1 door een terechte strafschop van David. David maakte net voor rust op fantastische wijze de 0-2 op aangeven van Niek waardoor FC RDC na veel kansen uiteindelijk prins ging rusten.

Na de pauze hetzelfde spelbeeld met een mooie uitgespeelde 0-3 van Kai na een uitstekende aanval en eindpass van Joost.

Mitchel heerste op het middenveld echter FC RDC nam iets gas terug waardoor Hengelo 2 kansen kreeg die uitstekend gered werden door Jesse.

De 1-3 viel uiteindelijk wel dus FC RDC moest weer een tandje bijzetten om niet in de problemen te komen en dat lukte vrij gemakkelijk doordat Ronel David in staat stelde keurig zijn derde te maken.

Er zijn voldoende verbeterpunten uiteraard maar bij vlagen hebben we echt genoten van dit FC RDC.