FC RDC is er niet in geslaagd de volle buit van 3 punten mee te nemen van het prachtige complex van de plaatselijke s.v. Rijssen.

FC RDC startte sterk en had en kreeg het eerste half uur de overhand. Er werd gevarieerd aangevallen maar de juiste eindpass of het beslissende schot ontbrak nog. Tot overmaat van ramp scoorde s.v. Rijssen uit een spaarzame aanval na balverlies in onze opbouw de 1-0.
Niek Riksten bracht vlak voor rust de hoop terug door een vrije trap van Joost Brouwer binnen te koppen.

Na rust hetzelfde spelbeeld met een compact Rijssen en een aanvallend FC RDC dat heel veel op de helft van de tegenstander speelde maar het ontbrak aan echte 100% kansen want in de eindfase konden we geen potten breken. De risico’s die genomen werden om voor de 3 punt te gaan werd FC RDC nog bijna fataal in de absolute eindfase maar het bleef 1-1.

Nu gaan we ons opmaken voor 2 thuiswedstrijden tegen respectievelijk GFC en Almelo