14:00 aftrap van de wedstrijd Wesepe – Go Ahead. Vanaf de aftrap jaagden de bezoekers direct af en dat resulteerde binnen 15 seconden in een doelpunt, 0-1 door Stan.

Wesepe was wat van de leg door het felle afjagen. Drie minuten later lag de bal wederom in het mandje door Rayshon (0-2). Dankzij een vlotte aanval over links met een goede actie van Stan en het afronden van Donovan werd het 0-3. Net voor rust kwam Wesepe er gevaarlijk uit en kreeg de eerste echte kans maar werd niet benut. Ruststand 0-3.

Tweede helft had hetzelfde spelbeeld: Wesepe probeerde het wel, maar was niet echt bij machte om tot kansen te komen. Een onoplettendheid in de omschakeling bij Go Ahead bracht Wesepe toch op 1-3. Vanaf dat moment controleerde Go Ahead de wedstrijd weer en werd zelf nog een aantal keer gevaarlijk. In de 80ste minuut scoorde Sidar, na een goede aanval, de 1-4 en was de wedstrijd gespeeld.

Goede start van de competitie voor Go Ahead. Volgende week een vrij weekend en dan de lastige uitwedstrijd naar Hoonhorst.