Davo 1 komt tekort tegen Hoonhorst 1 en blijft zodoende op zoek naar de eerste punten.

Vandaag helaas geen goede dag voor Davo 1. Beide ploegen begonnen afwachtend, maar Davo creëerde toch twee prima kansen in de openingsfase. Hoonhorst probeerde op de counter voor gevaar te zorgen, maar in de eerste 20 minuten waren er nog geen echte dreigende momenten.

In de 24e minuut sloeg het noodlot toe door een foutieve pass in onze verdediging, waar Hoonhorst dankbaar gebruik van maakte: 0-1. Nog geen zes minuten later stond het 0-2 en helaas zakte het spel van Davo daarna in. Zonder kansen voor ons, klonk het rustsignaal.

De tweede helft begon met een gemiste 100% kans voor Djarrell en kort daarna kwam Hoonhorst op 0-3. Uiteindelijk liepen ze verder uit naar 0-4 en hadden we weinig in te brengen. Hoewel er momenten waren waarop de wedstrijd een andere wending had kunnen krijgen, wachten we nog steeds op onze eerste 3 punten.

We blijven strijden en werken hard aan verbetering!