De eerste 25 minuten stonden volledig onder controle van Davo. We hadden een aantal goede kansen en Epse kwam niet onder de druk uit. Helaas verzuimden we om te scoren, ondanks dat we in de eerste helft de bovenliggende partij waren.

In de 57e minuut brak Ibrahim de ban en scoorde na goed werk van Thijs de 0-1. Twee minuten later had Ibi de kans om de voorsprong uit te breiden, maar zijn schot ging te hoog en belandde op de lat.

Helaas sloeg het noodlot toe in de 80e minuut. Djarell liep een blessure op, wat leidde tot een vrije voorzet en de gelijkmaker voor Epse. Door een vergissing in het wisselbeleid mocht Djarell niet gewisseld worden, waar Epse slim gebruik van maakte en in korte tijd uitliep naar 2-1 en 3-1. Totaal onnodig gezien het spelbeeld.

We laten de kop niet hangen en richten ons op de volgende wedstrijd!